kalau suka diari yatie, klik LIKE erkk.. TQ.. :)

السلام عليكم

بسم الله الرحمن الرحيم


"Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang"


My Frenz..! :)

Monday, March 21, 2011

Risauuuu!!!


adehhhhh.. besok dah 22 mac 2011..besok jugaklah tarikh akif kene buat ultrasound kat GH, kuala lumpur.. risau betul yatie.. dibuatnyer dier buat perangai time nak scan tu tak ker haru nnt.. ya Allah.. Kau permudahkanlahhh..

tgk kat pipi dier dah susut dah bengkak tu.. tp, kene buat jugak ultrasound tu.. sbb, dah buat appointment ngan pakar bedah.. besok, kene cerita betul2 kat doktor yg merawat akif dulu.. klu doktor tu tnya, camner leh susut.. yatie jawab mcm nih..

"ntahlah doktor.. nak citer pun mcm pelik jer.. tak taulah doktor percaya atau takk.. sy citer jugaklahh.. ingat tak hari yg doktor check akif sblum nih.. mlm tu, akif ada mkn kacang.. tetiba, sy yg nmpk dulu bengkak tu dah susut.. suruh hsband tgk skali.. konfem dah susut.. since aritulah, bengkaknyer makin susut dan statik jer mcm skrg.. mcm tulah citernyer.."

uols rase, doktor tu leh pecaya ker citer yatie..? tp, mmg inilah hakikatnyer.. bengkak kat pipi akif dah susut since dier mkn kacang mlm tu.. adehhhh.. riso yatie nak terangkan kat doktor tu besok.. kang dier ckp, yatie n asben men2 lak.. hukhuk..

cerita seterusnyer, yatie smbung esok yer.. ;)

"

"

"

5 yang sudi komen.. tq.. :):

Tina Othman said...

take care yatie..insyaallah dipermudahkan semuanya

Yatie said...

thanks kak.. :)

cikpuanhady said...

semoga takde yang serius dan pipi akif yang gebu pulih seperti biasa..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Ummi Alesya Sofea said...

semoga Akif okey2 je...insyaAllah xde ape2,Yatie jgn risau ok.

Yatie said...

ok kak.. hopefully, takder aper2.. biolah bengkak tu ilang smpai biler2.. :)