kalau suka diari yatie, klik LIKE erkk.. TQ.. :)

السلام عليكم

بسم الله الرحمن الرحيم


"Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang"


My Frenz..! :)

Thursday, April 07, 2011

SKYPE..??

uols tau tak aper itu skype..?? skype adalah salah satu perkhidmatan komunikasi di dunia yg dah popular skrg nih.. bg yatie, yatie lagi suka guna skype dr guna YM atau chat box kat FB atau yg lenlain.. guna skype ni kiter leh chat dgn seberapa ramai org dlm satu masa (dlm satu room skype).. boleh video call.. main game.. boleh send file seperti lagu2 mp3, pictures, movie dan sebagainyer dr kengkawan kiter.. dgn syarat, kengkawan kiter pun kene ader akaun skype jugak.. uols tau..?? aper yg kiter buat ni sumer FREE tauuu.. kiter juz bayar bil bulanan stremyx atau brukben jer.. ekekekek.. ;p

yatie dah ramai jumpa kengkawan baru melalui skype.. yatie seronok sembang2 ngan diorg kat skype tu.. perkara ni bukan melalaikan yatie.. tp, mengeratkan hubungan silaturrahim yatie dgn frenz yg baru yatie kenal.. especially, perempuan.. kekadang kitorg akan keluar sesamer, jumpa nak kenal secara real.. klu uols nak tau, kat bawah ni, pic kawan2 skype yatie.. yatie n asben kenal diorg sumer melalui skype.. biler dah jumpaaaa... haaa.. amik kau!! bersembang, mcm dah kenal bertahun2 lamanyer.. padahal, baru 1st time jumpa.. hikhik..





haaa.. ni lah kawan rapat yatie dlm skype tu.. seari klu tak smbg, tak sah.. seminggu, klu sorg tak timbul, mesti dah risauuu.. hikhik.. diorg baik sgt ngan yatie.. klu ader aper2 masalah, kitorg akan share kat satu room skype.. then, kat situlah kitorg akan luahkan aper yg terbuku di hati.. hikhik..

dr kiri; Yatie.. tgh2; Suraya.. kanan; Elle.. dua2 tu masih available lagi.. so, sesaper berkenan, leh mintak borang kat yatie.. ekekekke.. ;p (larikkkkk!!!)




yg ini pun gambar kengkawan skype jugakkk.. seyes yatie ckp, yatie kenal diorg sumer melalui skype.. tak penah jumpa pun.. mase nilah baru nmpk muka masing2 mcm maner.. hikhik..

dr kiri atas; Suraya.. Elle.. Yatie.. asben..
dr kiri bawah; Naqiu.. Akif.. Ise..




so, kpd sesaper yg rase2 nak try guna skype, uols leh donlot melalui link SINI.. free jer.. klu kene bayo, konfem yatie tak kecoh2 citer kat sini.. tak kuasa! hikhik.. selamat mendonlot..!! ;p
"
"
"

3 yang sudi komen.. tq.. :):

Mama Likha said...

yeay! dh leh komen.. pndi erk aqil wt peace... :)

pastu bile nk skype ngn zte lak ???

av said...

rajinnya yatie also creative...very nice...

Yatie said...

hikhik.. ztee kene buat akaun skype dulu.. nnt, baru leh kiter ronggeng2 kat situ.. ;p

kak avie = hikhik.. sajer nak memperabihkan masa terluang kak.. ;)