kalau suka diari yatie, klik LIKE erkk.. TQ.. :)

السلام عليكم

بسم الله الرحمن الرحيم


"Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang"


My Frenz..! :)

Monday, June 20, 2011

lubuk drama korea ada di sini.. :))

hukhuk.. skrg yatie ngah "demam".. malam2, yatie slalu tido lambat.. asik kemaruk nak on9 jer.. asal mase free jer, mesti nak on9.. hukhuk.. addicted!! ;((

korang tau aper yg membuatkan yatie dok demam mcm nih..?? aceli, yatie ngah kemaruk nengok citer drama korea full episode.. seyes!!! full episode hokeyyyyy..!! biler2 masa yatie nak tgk pun boleyyyy.. takder nak nunggu2 episode esoknyer atau episode akan dtg tau.. tang tu jugak boleh tgk.. :))

nak tau kat maner yatie jumpa lubuk drama korea nih..? ader kat sini.. http://www.maaduu.com/ korang klik jer kat link tu.. nnt, kuarlah sumer citer2 drama korea dr drama "autumn in my heart" smpai lah citer terbaru skrg.. seyesss!! mmg best.. gambo cantik.. ader subtitle malayu.. konfem korang puas ati.. :))

antara drama2 yg ader..


ingat tak citer nih..?? AUTUNM IN MY HEART.. citer ni sedey.. rase cam tak sanggup nak nengok skali lagik.. hukhuk.. ;((



FULL HOUSE.. besttttt..!! dah 2 round yatie tgk.. rase2 nyer cam nak tmbh lagi seround jerk.. boleh gitu..?? hikhik.. ;p



MY GIRL pun best.. suka tgk lawak diorg dlm citer nih.. pelakon kiuttttt!! ;p



dan inilah citer yg yatie tgk skrg.. COFFEE PRINCE.. baru 9 episode yatie tgk.. ader lagi 8 episode yatie nak tgk kat dlm website nih.. sukanyerrrrr!!! ;D


so, korang tggu aper lagi.. pi lah klik kat link atas tu.. mesti korang pun dok kemaruk mcm yatie gak.. tp, ingatttttt..!! drama2 jugakkkk.. solat jgn dilupakan hokeyyyy.. lebiyuols.. muaahhhh.. :))

8 yang sudi komen.. tq.. :):

kakchik@ella said...

KC pun suka p korea. Dah p korea tu susah pulak nak balik Malaysia. Sampai pukul 2, 3 pagi kat Korea tau. Lupa cik abang kat Malaysia. Hihi.

Yatie said...

hehehehe.. org2 sana mmg kiut kot.. :)

Ummi Alesya Sofea said...

hihi,org jepun mmg cute kannn..putih2 gebu gitu.

Farah Shamsudin said...

waaa.. farah suka cite korea.. nak tgk juge laa...

Yatie said...

hehehehe.. sila2.. :)

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Lady Rina said...

suka ngan citer Korea...:) nanti nk tgk jgk citer terbaru tu...

Yatie said...

sila2.. :))